top of page
Romi.Photo-14.jpg

Hallo,
Ik ben Charlotte!

WAT DOE IK?

Branding zorgt voor meer zichtbaarheid voor je zaak. Of je nu nog maar net je eerste stappen hebt gezet of al een doorgewinterde ondernemer bent, een eigen stijl is een absolute must! Samen met jou bekijk ik de look & feel van jouw onderneming.

VERHAAL

Opgegroeid in de stille Kempen, maar zelf niet zo stil: tegen de stroom inzwemmen is altijd al mijn sterkte geweest, daar is mijn oude roze jeans nog getuige van!

 

In mijn voortdurende zoektocht naar een eigen stijl, was binnen de lijntjes kleuren niet aan mij besteed en dit niet alleen qua kledij, maar ook op vlak van carrièremogelijkheden. Daarom besloot ik te bedanken voor een klassieke kantoorjob en ging ik voluit voor mijn passie: mooie dingen maken. Ik prijs me ongelooflijk gelukkig dat ik hiervoor de kans heb gekregen!

 

Intussen heb ik tonnen ervaring opgedaan en begrijp ik als de beste hoe het is om als vrouw je zaak te starten. Uitstraling, uniciteit en eenvoud zijn cruciaal om jouw verhaal te vertellen. En daar help ik je graag bij!

Romi.Photo-34.jpg

ERVARING

Mijn droom begon bij de opleiding Interieurvormgeving aan Thomas More in Mechelen. Hier leerde ik schetsen, ontwerpen, kleuren te combineren etc. Ik kreeg hier niet enkel de interieurkriebel te pakken, maar stortte me ook op grafisch werk. Ik perfectioneerde mijn vaardigheden in de opleiding Grafische vormgeving en ontwerp bij Syntra Mechelen en ontpopte me dankzij deze opleiding bovendien tot Webdesigner.

 

Na mijn opleidingen, heb ik voor verschillende werkgevers keukens ontworpen. Een fijne job, waarbij ik nog steeds met trots kijk naar hoe mijn ideeën realiteit geworden zijn. Maar vrouwen horen niet alleen thuis in de keuken! Dus startte ik mijn eigen business.

STIJL

Less is more, mijn favoriete slagzin! Mijn ontwerpen bevatten geen overvloed aan krullen en tierlantijnen. Ik kies steevast voor een rustig kleurenpalet dat ik zorgvuldig samen met jou samenstel.

 

Verder hecht ik veel belang aan overzicht: een goede opbouw met voldoende ruimte. Tot slot kan een speels kantje haast niet ontbreken!

Romi.Photo-0.jpg

AAN DE SLAG!

Heb je nog een vraag of wens je graag een gratis kennismakingsgesprek?

LET'S DO IT!

Vul onderstaand formulier in en ik neem terug contact met je op!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page